Happy Belly foodtruck


Welkom bij Laih Laih’s Happy Belly,
Het is hier altijd feest zonder beest

 

Wij zijn Ewald en Leonie en presenteren op jullie festival, feest, bruiloft en alle andere denkbare evenementen, onze verrassende en veelzijdige Plant-Based Kitchen om al jouw smaken bij elkaar te laten komen in 1 keuken.

 

 

Ons motto is: Bij ons is het altijd een feest zonder beest 😉

 

 

Wie zijn wij en wat drijft ons:

 

Iedereen is bezig met eten, maakt niet uit op wat voor manier, het drijft ieder individu om jezelf comfort, voldoening, beleving, en om te leven op wat voor manier dan ook. Met deze combinatie hebben wij ervoor gekozen om een Plantaardige keuken neer te zetten en mensen een nieuwe beleving te geven om te laten proeven dat deze keuken super uitdagend is en bomvol smaak sensaties.

 

 

Wij zijn van mening dat de overconsumptie van dierlijke producten een negatief effect hebben op mens en milieu, en dat we bijdragen aan een steeds slechter wordende balans tussen mens, dier en natuur.

 

En daarom willen we dolgraag mensen laten zien en proeven hoe mooi en smaakvol de plantaardige keuken kan zijn! Waarin we met mooie, biologische producten werken. Dat alles vers gemaakt, vanaf het begin tot het eind en “pakjes” is een NO-GO!

 

 

10 jaar geleden hebben we onze eerste grote wereld reis gemaakt en is daar onze inspiratie allemaal begonnen. Vele smaken mogen proeven, kook-workshops, studies gevolgd, mensen ontmoeten, natuur mogen aanschouwen, culturen leren kennen en begrijpen……jezelf tegenkomen!
Vooral het laatste maakt het verschil, jij en ik kunnen het verschil maken, ieder is hier met een missie, aan het begin is het onzeker en onwennig want ook wij vonden dat stukje vlees heerlijk op ons bord. Alles stap voor stap, Rome is ook niet in een dag gebouwd. Eerst naar 2 tot 3 keer in de week een stukje biologisch vlees en dat heeft zo’n 3 a 4 jaar geduurd. Daarna werd het zo eens in de week en vanuit daar zo eens in de 1,5 tot 2 weken tot op een aantal jaar geleden waarin in we een intense reis hebben gemaakt in Costa-Rica en een duidelijke boodschap hebben meegekregen van moeder natuur om de mogelijkheid te creëren om onze visie verder te tillen naar een nog bewuster level. Daaruit is de Organic Plant-Based Kitchen geboren tot wie we nu zijn en wat het nu is. Geniet van ons eten, vind jouw smaak en een ding is zeker, het is absoluut comfort food!

 

 

Wij werken in onze keuken met, zover mogelijk, biologische ingrediënten
om de smaken nog beter tot hun recht te laten komen die we inkopen bij de biologische groothandels. Het is voor ons concept belangrijk dat we duurzaam zijn en daar horen ook duurzame producten bij 🙂

 

 

Wij zijn een plantbased keuken vol liefde en knisperigheid. Waar Alle gerechten vanuit passie Voor eten bereid worden