Gastvrouw

 Laat ik mij even aan u voorstellen

 

Hallo! Mijn naam is Leona Schirp en ik woon in een klein dorpje genaamd Onderdijk in West-Friesland, Noord-Holland

 

ik wil heel graag mijn kennis met jullie delen.

 

Het begon voor mij allemaal 10 jaar geleden toen we op wereldreis gingen. De dingen die ik gezien en geleerd heb van andere culturen hebben mijn blik verruimd.

 

Ik wilde heel graag het geluk vinden vanuit het hart in plaats vanuit materialisme en ben vele workshops, opleidingen, en retraites gaan volgen.

 

Boeken over mind-fullnes, gelukkig leven leiden, verschillende religies, ted-talks, gesprekken met reizigers, documentaires en raakte erg gefascineerd over hoe ons brein werkt en hoe mooi je deze kunt begeleiden naar een nieuwe weg.

 

Ik ben nu afgestudeerd in natuurgeneeskunde, gezonde/natuurlijke voeding, Een yogalerares in yin-yoga, lach-yoga, hatha-yoga en kundalini-yoga, Innerdance facilitator, shamanic healing dmv. klankreizen en drum reizen

 

Ook geef ik brainwave journeys dmv innerdancesessies en energetische healings.

 

En net als de meeste op weg naar mezelf, met alle aspecten hierin, soms de leerling en soms de leraar.

 

“Jump my child! ‘but what if i fall’ but what if you fly even higher”

 

De Theetuin was de eerste stap om meerdere mensen in contact te laten komen met de natuur, kruiden en onze bijzondere aarde. De theetuin groeide al snel uit tot een succes en het idee ontstond om een mobiele tuin te creeeren. De theetuin sloot haar deuren en nieuwe deuren openden zich.

 

 

Zo ontstond de foodtruck en begon ik meer te koken, de keuken werd plant-blased voeding en de festivals werden groter en groter nu 5 jaar verder doormiddel van het virus mag ik weer even stil staan en voelen. Via voelen en stilstaan kom je weer dichter bij jezelf terecht en ontstaan nieuwe, creatieve ideeen.

 

 

 

het is tijd voor de volgende/nieuwe stap:

 

een retraite leiden in Zwitserland in een prachtige, inspirerende omgeving met zuivere berglucht bij een helend kristalmeer  vol vitamines en mineralen, omgeven door de bergen.

 

 

In dit retraite gaan we werken met de elementen water, aarde, lucht en vuur. Iedere dag werken we vanuit een ander element.

 

 

Door middel van workshops, rituelen, yoga en meditatie kom je weer in contact met jezelf en krijg je rust en vertrouwen in deze rusteloze tijd. Voor maximaal 10 personen, zodat ik iedereen de juiste aandacht kan geven.

 

 

zie ik je daar 🙂

Zie de informatie op de home- pagina in het engels voor meer informatie of Mail: laihlaihskruiden@gmail.com

 

 

Kruidige groetjes, Leona