Secretlab en Republic of Gamers herenigen zich voor nieuwe Titan Evo 2022 ROG-editie

0

Het leven is geweldig als je games kunt spelen op een krachtige pc vanuit het comfort van een ergonomische gamestoel, dus het is alleen maar goed dat Secretlab en Republic of Gamers (ROG) naar deze filosofie keken voor hun eerste samenwerking in 2016.

Zes jaar later zijn de twee bedrijven weer terug met hun nieuwste project op sleeptouw: de Secretlab TITAN Evo 2022 ROG Edition. Met een monochroom kleurenschema geïnspireerd op de recente ROG-identiteit, is de stoel versierd met zijvleugels die zijn geborduurd in zwart, en een zijdeachtige afwerking voor een onopvallende look.

ROG Cybertext, met de bekende roepnaam “The Republic of Gamers” in verschillende talen, is ook aan de zijkanten toegevoegd. Net als al zijn andere samenwerkingen, zal deze speciale editie-iteratie alle upgrades van de  Secretlab TITAN Evo 2022 bevatten, inclusief een magnetische hoofdsteun en een gereviseerd lendensteunsysteem.

Er is echter een addertje onder het gras. De stoel is momenteel niet te koop, met slechts 10 stuks beschikbaar in de wereld – allemaal hier in Singapore. Er is geen woord over of er meer zullen worden geproduceerd voor openbare verkoop, maar ze zijn nu allemaal te zien in ROG Experience Store Bugis.

Dat wil niet zeggen dat je ze niet in handen kunt krijgen. Meer details over een exclusieve weggeefactie zullen op 28 maart worden onthuld op de ROG Singapore Facebook-pagina , dus houd het in de gaten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here