Waar kun je ‘Pachinko’ online bekijken

0

Auteur Min Jee Lee’s New York Times -bestsellerroman debuteert op het kleine scherm. Pachinko , die op 25 maart in première gaat, vertelt het verhaal van een Koreaanse immigrantenfamilie die vier generaties lang oorlog, bezetting en kolonialisme doormaakt.

De Apple-serie met acht afleveringen speelt zich af van 1910 tot 1989 in Korea, Japan en de VS en speelt de met een Oscar bekroonde actrice Yuh-Jung Youn als Suja (gespeeld als een jong meisje door Yu-na Jeon en als een tiener en jonge vrouw door Minha Kim), die in armoede opgroeit in een vissersdorpje buiten Busan. Na een ontmoeting met een Japanse vishandelaar (Lee Minho), verlaat Suja haar vaderland voor een nieuw leven in Osaka.

Broadway-acteur Jin Ha speelt Sunja’s kleinzoon Solomon, een financieel directeur in New York die terugkeert naar Japan in de hoop een landdeal te sluiten tussen een hotel en een koppige Koreaanse landeigenaar. Hij komt weer in contact met zijn grootmoeder en vader (Soji Arai), die rijk wordt door te gokken op pachinko, een flipperkastachtig Japans arcade-machinespel.

Hoe  Pachinko  online te bekijken

Pachinko  kan exclusief online worden gestreamd op  Apple TV+ en de eerste drie afleveringen zijn vanaf vrijdag 25 maart onmiddellijk beschikbaar. Nieuwe afleveringen worden wekelijks uitgebracht en de seriefinale is op 29 april.

Om Pachinko op Apple TV+ te kunnen kijken, is een abonnement vereist , dat $ 5 per maand kost. Abonnees kunnen originele inhoud van Apple bekijken, waaronder de met een Oscar genomineerde film CODA , Emmy-winnende shows zoals Ted Lasso  (die ook twee SAG Awards won voor beste acteur en ensemble in een comedyserie) en  The Morning Show ; en  Severance , de nieuwe thrillerreeks geregisseerd door Ben Stiller en met Adam Scott in de hoofdrol.

Nieuwe abonnees van de streamingdienst kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van zeven dagen.

 

Kijk ‘Pachinko’ op Apple TV+

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here